Alla inlägg den 8 maj 2009

Av elaina - 8 maj 2009 20:20

But "Chickenfoot" keep on walking straight forward...

;o)

(denna CD önskar jag mig i födelsedagsprexent)

Av elaina - 8 maj 2009 18:28

En helt hemsk kille återger en situation som hade kunnat urarta totalt:

Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss. Det var bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackra lillasyster;


Hon var 22, bar ofta tajta shorts och va jämt bh-lös under sina slinkiga linnen. Hon böjde sig alltid fram när hon var nära mig, och jag fick då se mer än jag nästan klara av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan.

En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllops-inbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över. Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster.

Jag blev chockad och kunde inte säga ett ord. Hon sa "Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig." Som förstenad stod  jag och såg henne gå uppför trapporna. När hon kommit ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig och jag tog lyra.

Jag stod där en stund och fingrade på spetsarna, sen vände jag mig om och gick mot ytterdörren. Jag öppnade den och styrde kosan rakt bort mot min bil.


Men ser man på: hela min blivande familj stod där ute längs garage-uppfarten och klappade händerna! Med tårar i ögonen kramade min styvfar oom mig och sa "-Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test! Vi kan inte få en trognare man till vår dotter. Välkommen till familjen!"


Och sensmoralen i den här historien är:

                  Förvara ALLTID dina kondomer i handsfacket i bilen ! ! !

Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards